Monday, February 16, 2009

Bertemu Kembali...

Rasanya dah terlalu lama rasanya blog ni tak berupdate... kalau rumah dah lama bersarang labah2 agaknya... Sebenarnya takdep apa, cuma dlm masa terdekat ni & selepas berhariraya sakan hari tu... terasa malas benarnya bila masak nak ambik gambar, pastu malas benar nak masukkan dlm blog... bukan tak masak, kena masak jugak hari2, tak makan pulak family akak nti ye... Tp itu ler tadi seperti yg akak cakapkan, bila perasaan malas tu menguasai diri, itu ler jadinya...hehehehe.. Takpe selepas ni mungkin akak akan update jugak blog masakan ni sikit2... sementara tak sibuk sangat ni... tp tak ler seaktif dulu... Terima kasih jugak pada kawan2 yg masih sudi menjengok blog akak yg dah berkurun terbiar... Sekarang ni kat sini musim sejuk.. snow selalu turun, tu lagi ler membuatkan akak ni malas benar nak ngadap blog ni...

Okay untuk itu belum terlewat diucapkan Selamat Tahun Baru 2009 kepada semua para sahabat handai yg masih mengingati akak ni.. semoga sillaturrahim sesama kita akan terus berkekalan sampai bila-bila...

2 comments:

QiStinA's said...

salam k.pah...baru dgr kabar...ooo.. k.pah bz main snow ye.. tak pe update slow2..he..he

mama diny said...

salam kenal, kak pah

kalu turun birm, singgah lah rumah kami
seronok singgah sini, banyak resipi best2