Saturday, April 19, 2008

Tag Dari Yat & Abe Mat



This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself! =p

************************************************************


next

The lucky 10 person I am going to tag is :

(ini nama-nama di bawah ni sudilah terima hadiah dari yat frame from dubai kat atas tu-
gantung kat blog yek)

k.ummi, k.e, k.pah,nor, zai,amy, pakcik mat, sweetlily, k.jun, cik wan

****************************************************************************

10 orang mangsa ialah seperti di bawah:

Jo Ayee, Rozie, Nita, Ctnik, Dayang, Ummizaihadi, Finnie, Siti Azma, Shafidah Shamen & Zaliana

(diharap nama-nama di atas sudi ler kiranya menerima hadiah istimewa dari kak pah...heheehehe... terimalah gambar Sheffield City Centre juga.. copy dr tenet je...)


4 comments:

Dianne said...

terima kseh atas tag yg cute,Allah swt saja yg dpt membalas.heehe semoga bisnes kencang amin!

Shafidah Shamen said...

tak paham!! apa saya kena buat next??? link je kat org lain kerr?? kena letak gambar apa2 tak?? kak pah tak letak gambar pun??

Kak Pah Sherry said...

Sama2 Dyg...semoga kita sama2 maju jaya...berkat ikhlas dihati..kehkehkeh...faham2 ajak bahhh...

Kak Pah Sherry said...

Fidah..sorry.. mula2 akakpun tak faham... skrg baru faham.. akak dah tukar gambar tu.. mula2 akak ingat copy paste je dr blog org yg tag kita...rupanya kena letak gmbr pilihan sendiri.. akak dah edit...