Sunday, January 27, 2008

Jeng...Jeng...Jeng... Tayangan Perdana!

Kepada kawan-kawan yg nak sangat tengok my new toys tu... dipersilakan ler... hehehehe...

Dinner set Royal Albert "Old Country Roses" (set 12 orang)... baru dapat semalam..hehehehe. Akan ditambah dari masa ke semasa spt tea set, barangan & perhiasan tambahan yg lain... tunggu...!!!

Portmeirion Strawberry Fair... baru sempat beli pinggan aje... insyaAllah juga akan ditambah supaya menjadi set yang lengkap...

Kitchen Aid Artisan 5 quad... setelah menunggu 2 bulan lebih baru tiba dari US... fuhh berpeluh menunggu!

9 comments:

Ummi said...

Salam kak Pah, ish ish ummi mmg minat sgt collect pggan mgkuk ni..set Royal Albert ni mmg idaman, mahaii ooo kat sini..mati hidup balik pun x terbeli kot..hehe..best ek duk sana, leh beli murah sikit..(*tongkat dagu duk fikir bila la leh beli..) :((

zaliana said...

wow! za tumpang heppi tengok new toys kak pah..uhuhuhu..bila la boleh beli semua tu :((

Mat Gebu said...

kak pah..welcome to our kitchen aid club..hehehe tapi mangkuk yg kak pah nya, handle dia lawa, sama mcm martha stewart, mat punya kecik skit agaknya mangkuk adunan tu..Kak pah, berapa gherga set royal albert tu...nak juga tau nie...Paling berkenan kat 2 tier cake plate dan sous boat tu...Bestnya cuci mata....ni tgh julingg nih!!!

Hani said...

Salam kak Pah... wahhhhh bulat mata saya dok belek. wahahaha syoknya toys Kak Pah dah bertambah!!!! club kitchen aid pun dah bertambah ahli nih.... :D sonok! sonok!!

Kak Pah Sherry said...

Ummi.. InsyAllah boleh beli punya.. klu emas kita leh beli..mesti royalpun leh jugak..hehehe.. sbb kakpah ni tk brapa minat kumpul brg kemas tu yg kumpul pinggan je..hehehe.. sama gak ler tu..

Za...pun mesti boleh beli punya.. semua org klu mahu boleh beli..takde ler mahal sgt.. intan berlian lg mahal..hehehehe

Mat, welcome to the club.. hehehe tp rasanya akak je yg warna hitam.. yg lain ramai yg merah, kan? Matpun boleh beli jugak pak royal..bisnes juta2 tu...hehehehe

Salam Hani... hehehe...betul tu..club kitchen aid bertambah sorg lg ahli... akakpun sonok tgk toys2 Hani made in japan tu..lawa ler...mcm tuannya jugak...hehehehe

Sabrina said...

wow...ramai rupanya KA Club..CT punya classic je..huaaa...sume dh pakai artisan ni,jeles aaa

kalau duk UK,tak beli RA,rugi sb kira mampula,nanti balik msia,meraung tgk org ada.pastu lagi lagik KA,kena belila..kalau tak beli,melepas..sb sini murh berbanding msia

Kak Pah Sherry said...

CT.welcome 2 da club..klasikpun KA jugak... yg akak cakap $55 tu dulu..itu delivery dia aje... bkn harga dia...

Betul tu CT..rugi alang2 dh ke sini tak sambar RA... mmg jauh lebih murah klu banding dgn Msia... so jom kawan2 semua mari dtg UK..hehehhe

Julia said...

Aslmkm Kak Pah..boring2 try ler suf tenet ari nih pah tuh terjumpa kak pah nyer fp.. nak tanye R/Albert tuh harga dia baper ekk? x tau sangat ler pasal pinggan mangkuk memahei cam tuh.. tanye nih sebab nyer ade member cakap dia beli RM1800++...tul ker..?? sebenarnyer baru lepas beli display cabinet..tuh yg tgh risik2 mende nak letak dalam tuh..mueheheh

drNO said...

kitchen aid..my idaman..I have to get this one day...